Animatori copii

Animatori pentru zilele de nastere la domiciliu sau la locurile de joaca

Ascunsi in spatele celor mai indragite si amuzante personaje, animatorii pentru copii din echipa 4Happy Kids dau dovada de profesionalism, imbinat cu o doza perfecta de umor si o doza suficienta de energie pozitiva, combinate cu jocuri distractive, concursuri, face paiting, modelaj baloane, coregrafie glume si accesorii care vor da un plus de culoare si perfecitiune petrecerilor dumneavoastra. Veselia, distractia, abilitatea de a comunica cu cei mici si de a-l pune in centru atentiei pe sarbatorit sunt deasemea caracteristicile celor mai simpatici animatori din Oradea.

Totul este pregatit: mancarea, tortul, sarbatoritul, dar stati asa‚Ķ lipseste cineva: sarea si piperul petrecerilor: animatorii echipei 4Happy Kids. Cu un singur telefon 0741-774664, reusiti sa indepliniti cea mai arzatoare dorinta a copiilor dumneavoastra: accea de a petrece o zi unica si speciala cu personajul preferat, iar acesta poate veni singur sau insotit de inca un personaj pentru ca distractia sa fie chiar si mai mare. Personajul va desfasura jocuri si activitati adaptate varstei, numarului si necesitatilor acestore. Principala noastra calitate e ca suntem cameleonici si putem sa ne mulam pe cerintele clientilor, fiecare petrecere devenind astfel personalizata special, pentru micul sarbatorit.

Dar ce ziceti daca sarbatoritul poate avea parte de inca un cadou special? O petrecere surpriza organizata la gradinita unde poate  petrece clipe magice alaturi de colegi, de doamnele educatoare si bineinteles alaturi de animatorii nostrii. Face painting, jocuri distractive, modelaj din baloane sunt doar cateva din surpizele pregatite.

Animatii pentru copii se pot desfaura deasemena si la diferite evenimente private, precum petreceri corporative, diferite lansari, nunti si chiar botezuri. Cum ar fi ca la nunta dumneavoastra toata lumea sa se simta foarte bine?adultii dar mai ales copiii? Echipa noastra va ofera animatori pentru aceste evenimente, copiii vor fi animati si supravegheati in timp ce adultii vor fi cat se poate de destinsi deoarece cei mici vor avea parte de propria distractie in deplina siguranta.Nu ezitati sa ne contactati la telefon 0741-774664 pentru oferte personalizate.

.