De ce noi?

Echipa 4Happy Kids organizeaza super petreceri pentru copii pornind de la ideea ca fiecare copil este unic si fascinant si merita ca ziua lui de nastere sa fie cu totul speciala.
De aceea, echipa noastra vine in ajutorul parintilor si va ofera cele mai bune servicii, animatorii nostrii cunoscand pe deplin secretul distractiei.
Cele mai indragite si amuzante personaje sunt pregatite sa-i anime pe copii in super distractie, jucand diferite jocuri amuzante, captivante dar si educative, dansand,cantand si bineinteles pictandu-i pe cei mici pe fata pentru a deveni si ei la randul lor niste super personaje.Pentru a intregii acest tablou minunat animatorii vor modela baloane iar la cerere se poate asigura si masina de facut baloane de sapun, fantana de ciocolata, masina de facut vata de zahar, sistem karaoke, accesorii care vor transforma petrecerea intr-una cu totul speciala.
Organizam de asemenea petreceri tematice, asigurandu-va toate accesoriile pentru petrecere( farfurii, pahare, servetele, baloane, banere, coifuri, etc)