Petreceri de Paste

Petreceri cu iepurasul de Paste

Sarbatorile Pascale 2016 se anunta magice!!!! copiiii dumneavoastra merita in acest an un cadou inedit, interesant, distractiv, unul pe care nu il vor uita niciodata. Imaginati-va fericirea de pe chipul lor cand acasa la ei, sau la gradinita va poposi chiar Iepurasul de Paste insotit de o multimeeee de surpize. Iepurasul poate veni insotit de ajutorul sau iar distractia va fi la patrat si vanatoarea de oua va fi chiar si mai interesanta.

Dar ce spuneti de un teatru interactiv pentru copii? Un spectacol fascinat ,,Povestea Iepurasului de Paste” care descrie peripetiile unor iepurasi care incearca sa duca unor copii oul de Paste, ei vor avea parte de multe incercari si doar unul dintre ei va reusi sa ajunga cu el intreg la destinatie dovedind curaj si determinare.
Acest spectacol dureaza aproximativ 30 de minute si se poate desfasura atat la gradinite ( toti copiii grupei vor fi implicati – ei vor fi iepurasii) cat si domiciliu.
Pentru mai multe detalii contactati-ne la telefon 0741-774664!

Sarbatorile Pascale se apropie, iar nerabdarea copiilor care il astepta pe Iepuras ne-a cuprins si pe noi! Pregatim super – petreceri pentru toti copiii si parintii. Ce poate fi mai palpitant si distractiv decat o vanatoare de oua ascunse de Iepuras? poate doar jocurile si surpizele pe care acesta le-a pregatit.
Pachete oferite in perioada Pastelui:
1. Petreceri cu Iepurasul la gradinite (vanatoare de oua+jocuri)
2. Petreceri cu Iepurasul acasa ( vanatoare de oua, dulciuri, jocuri, baloane,mic atelier de creatie, iepurasii vii, baloane sapun)
3. Teatru de papusi cu tema Pascala
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati 0741-774664!.
4Happy Kids da in acesta primavara tonul distractiei!!!!!!!!!!!!

.